_Colos 2010.03.24. 11:41

Tartható a tempó?

Nincs megállás az FC Barcelona számára, hiszen hétközi fordulót rendeznek a spanyol élvonalban, melyben a gránátvörös-kékek hazai pályán fogadja Vadócz Krisztián Osasunáját.

A találkozó esélyese minden kétséget kizáróan az utóbbi mérkőzéseken pazar formába lendülő Blaugrana, ráadásul José Antonio Camacho gárdája szörnyű lejtmenetben van. Az utóbbi hat mérkőzésükön midössze két pontot gyűjtöttek, idegenben sorra kikaptak Sevillában, Gijónban és az Atlético Madrid otthonában, hétvégén pedig hazai pályán szenvedtek vereséget a Racing Santandertől. Így aztán jelenleg harmincegy pontjukkal a tabella tizenharmadik helyén szerénykednek.

A hazaiaknál azonban úgy néz ki, minden a legnagyobb rendben: Lionel Messi ipari mennyiségben termeli a gólokat (eddig egymaga annyit szerzett a bajnokságban, mint az egész Osasuna, szám szerint huszonötöt), és az Almería elleni kisiklást követően immár úgy tűnik, rálelt a helyes útra. A legnagyobb kérdés éppen az a Katalán Óriás háza táján, hogy vajon mikor szán majd Pep Guardiola egy kis pihenőt az argentin zseni számára (szem előtt tartva, hogy hétvégén már Mallorcán lesz jelenésük), illetve hogy esetleges hiányában hogyan teljesít a hatékonynak semmiképp sem nevezhető Henry-Ibrahimovics duó.

Sajnos Gerard Piqué térdsérülést szenvedett, így ő egészen biztosan nem lép ma pályára, helyét Milito foglalhatja el. A középpályára minden bizonnyal visszatért Andrés Iniesta, azonban Xavi továbbra is sérült, így Busquetscel és Touréval lehet teljes ez a csapatrész.

Akármilyen összeállításban is lép azonban pályára az FC Barcelona, hazai pályán csakis a győzelem az elfogadható, ezzel ráadásul lépéselőnybe kerülnénk a holnap a Getafénál vendégeskedő Real Madriddal szemben a bajnoki címért folytatott versenyfutásban.

FC Barcelona - Osasuna
Barcelona, Camp Nou
20:00 (tv: Sport2)
Játékvezető: Carlos Velasco Carballo

Az FC Barcelona várható kezdőcsapata: Valdés- Alvés, Puyol, Milito, Maxwell- Busquets, Touré, Iniesta- Pedro (Messi), Henry és Ibrahimovics

Online streamek

Ráhangolódásképpen tekintsd meg az őszi pamplónai találkozó összefoglalóját!


A bejegyzés trackback címe:

https://barcavideo.blog.hu/api/trackback/id/tr401864746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása