A remekbe szabott bajnoki idényt egyelőre egy bizalomgerjesztő rájátszás követi. A 0-0-s első mérkőzést követően nagy fölénnyel nyert a gránátvörös-kék alakulat hazai pályán a másodosztályba jutásért zajló rájátszás második fordulójában a Real Jaén ellen. Igaz (amint az az összefoglalóból kiderül) az ellenfélnek is akadtak jócskán lehetőségei.

A jó iramú mérkőzésnek a felnőtt csapat öltözőjének ajtaján dörömbölő Thiago adta meg az alaphangot, miután a tizennyolcadik percben remekül csavart szabadrúgásból Gerardo kapujába. A fiatal tehetség később még lőtt egy kapufát, és kiosztott egy gólpasszt is- nagyszerű teljesítménynel rukkolt tehát elő.

A második félidő derekán a huszonnégy esztendejével rangidős Jonathan Soriano duplázta meg az előnyt, majd tizenegy percre rá ugyancsak ő tette végül fölényessé Luis Enrique gárdájának diadalát, egyszersmind végleg eldöntve ezzel továbbjutás kérdését.

A rájátszás harmadik fordulójában az alapszakasz-győztes Sant Andreu lesz az ellenfél, a párharc győztese pedig jövőre a másodosztályban szerepelhet. Az idény során kétszer már találkozott egymással a két együttes, idegenben 3-2-es vereséget szenvedtek Bartráék, hazai pályán viszont 2-1-re nyertek- kiélezett küzdelemre és izgalmas összecsapásokra van tehát kilátás.

Barcelona Atlétic - Real Jaén 3:0
Barcelona, Camp Nou

Barcelona Atlètic: 1 Miño , 2 Ilie, 3 Espassandín, 4 Bartra, 5 Sergi Gómez, 6 Oriol Romeu, 7 Víctor Vázquez (Rueda, 58.), 8 Sergi Roberto, 9 Nolito, 10 Thiago (Edu Oriol, 80.) ,11 Jonathan Soriano ( Benja, 71.)

Real Jaén: Gerardo, Espín, Navarro (Calderón, 48.) , Castellanos, Javi Moyano, Galdós, Solabarrieta, Toledo, Fran Machado (Fernando, 63.), Mena, Esparza 

Gólszerzők: Thiago (18.), J Soirano (58., 69.)

Összefoglaló:



A bejegyzés trackback címe:

https://barcavideo.blog.hu/api/trackback/id/tr612064436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása