Rég nem látott hosszúságú pihenőt tarthatott az FC Barcelona csapata, "köszönhetően" a kupabúcsúnak, így egy teljes hétig nem volt hivatalos találkozója a Blaugranának, és erre nagyon régen nem volt példe a klub történetében. Pep Guardiola igyekezett is kihasználni a rendelkezésre álló időt, és a vasárnapi valamit  a hétfői napon pihenőt rendelt el a keret tagjainak számára.

Ha valamire Puhl Sándor azt mondja, hogy "országos kettes", akkor ez az. A Valladolid gárdája az utóbbi tíz mérkőzésén mindösszesen egy győzelmet aratott, ennek köszönhetően visszacsúszott a tabella tizenhetedik helyére, és csupán egy ponttal előzi meg a már kieső helyen tanyázó Tenerifét. Ugyanakkor a legnagyobb hiba, amit elkövethet a Pep-csapat, az az elbizakodottság. Erre figyelmeztet bennünket például az Osasuna elleni idegenbeli pontvesztés, valamint a Valladolid elleni tavalyi idegenbeli mérkőzés, mikoris csupán egy Eto'o góllal sikerült győzedelmeskednie a vendég csapatnak. Az egy hetes kihagyásnak köszönhetően nem várható túlzott rotáció a kezdőben: a kapuban minden valószínűség szerint Váldas kap majd helyet, előtte Alvés, Piqué, (a sérüléséből felépülő) Puyol, valamint Abidal szereplése várható, a középpályát Keita, Xavi és Iniesta foglalhatja majd el, egyedül a csatársorban fordulhat elő változtatás: a mostanában haloványabb teljesítményt nyújtó Henry helyett Pedro találhatja magát a kezdőben. Akárhogy is lesz, a Barcelona számára kötelező a három pont begyűjtése, már csak azért is, mert az üldöző Real Madrid minden bizonnyal kész lecsapni az első adandó lehetőségre, hogy felzárkózzon.

Valladolid-FC Barcelona
Valladolid, José Estadio Zorilla
20:00 (tv:Sport1)
Játékvezető:
Ramírez Domínguez

Az FC Barcelona várható kezdőcsapata: Valdés- Alvés, Piqué, Puyol (Milito), Abidal- Keita, Xavi, Iniesta- Messi, Ibrahimovics és Henry (Pedro)

Online stream:

www.rojadirecta.com

www.myp2p.eu/broadcast.php

Ráhangolódásképpen tekintsd meg a tavalyi mérkőzés összefoglalóját:

 


A bejegyzés trackback címe:

https://barcavideo.blog.hu/api/trackback/id/tr11692926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása