A tegnapi nap legfontosabb híre a Barcelona háza tájáról, hogy végre valahára pont került Pep Guardiola szerződéshosszabbítási ügyének a végére.

Ennek értelmében talán kijelenthetjük, hogy a következő szezonban is Guardiola lesz a csapat vezetőedzője, a kontraktus ugyanis csupán újabb egy évre szól. Ennek oka állítólag az, hogy Guardiola nem szereti a hosszú lejáratú szerződéseket, és nem szeretné, ha csupán a tavaly elnyert címek miatt kötnének vele egy több évre szóló megállapodást. A szerződés egyébként úgy lett mogfogalmazva, hogy amennyiben az új elnök nem kíván majd Guardiolával együtt dolgozni (ami elég valószínűtlen), avagy Pep nem óhajtja majd vele a közös munkát, az kártérítés nélkül felbontható legyen. Az edző fizetéséről egyébként nem állapodtak meg a felek, ez is majd a következő elnök, illetve a mester dolga lesz.

Hír még a csapat háza tájáról, hogy Sergio Busquets-et veseproblémákkal kórházba kellett szállítani a szombati mérkőzést követően, ám az ottani vizsgálatok nem mutattak ki komolyabb bajt. Ennek ellenére pihenést írtak neki elő, így ő nem léphet majd pályára a szombati Valladolid elleni mérkőzésen. Ott lehet viszont majd Seydou Keita, miután Mali válogatottja a csoportküzdelmek után búcsúzott az afrikai kontinensviadaltól, így ma délelőtt csatlakozhat a kerethez. A kiesést egyébként egyáltalán nem lehet Keita nyakába varrni, ő ugyanis nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő: Három találkozón ugyanennyi gólt szerzett (köztük egy remekbe szabott szabadrúgásgólt Malawi ellen). Rajta kívül visszatért Jeffren is, aki még a Kazma Sporting Club  elleni barátságos meccsen szenvedett sérülést, tegnap viszont már teljes értékű edzésmunkát végzett.


A bejegyzés trackback címe:

https://barcavideo.blog.hu/api/trackback/id/tr701689272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása