Nem panaszkodhatnak az égiekre a katalán csapat rajongói, hiszen talán az előzetesen legkönnyebbnek tartott ellenfelet, a nemrég edzőváltáson áteső, a bajnokságban botladozó VFB Stuttgartot sodorták az útjukba.

 

Persze a BL ezen szakaszában már senkit nem szabad előre leírni, azért minden bizonnyal jobban jártak a gránátvörös-kékek, mintha mondjuk a Bayernt, a Lyont vagy a Milant kapták volna ellenfelül. A találkozó érdekessége lehet, hogy a nyáron kölcsönbe Stuttgartba távozó Hleb visszatérhet a Nou Campba, és egykori csapattársai ellen játszhat. Az első mérkőzést 2010. február 23-án a Gottlieb-Daimlier Stadionban játsszák majd a felek, a visszavágóra pedig március 17-én kerül majd sor, Barcelonában.

A két csapat eddig mindössze kétszer találkozott az európai kupákban, ráadásul nem is olyan régen, hiszen a 2007-2008-es BL-kiírás során kerültek egy csoportba. Bár ennek már nem nagy jelentősége van, akkor Ronaldinhoék oda-vissza megverték a svábokat, és első helyen kvalifikálták magukat a nyolcaddöntőbe, míg a Stuttgart csoportutolsóként búcsúzni kényszerült.

A további párosítások:

Olympiakosz Pireusz - Girondins Bordeaux
Internazionale - Chelsea
Bayern München - AC Fiorentina
CSZKA Moszkva - FC Sevilla
Olympique Lyon - Real Madrid
FC Porto - Arsenal
AC Milan - Manchester United

(Az első helyen feltüntetett csapatok kezdenek majd hazai pályán)


Szólj hozzá!

Címkék: bl

A bejegyzés trackback címe:

https://barcavideo.blog.hu/api/trackback/id/tr471606918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása