Johan Cruyff, a katalán válogatott újonnan megválasztott szövetségi kapitánya kijelölte húsz fős keretét az Argentína ellen esedékes december 22-i mérkőzésre.

 

A várakozásoknak megfelelően az FC Barcelona csapata delegálja a legtöbb játékost, (szám szerint hatot) hiszen Váldes, Puyol, Piqué, Xavi, Busquets és Krkics egyaránt tagja a keretnek. A mérkőzés érdekessége, hogy a Nou Campban akár pályára léphet Cesc Fabregas is, a korábbi Barca-nevelés, hiszen Cruyff őt is meghívta a csapatba. Diego Maradona csapatában pedig Lionel Messi játszhat klubtársai ellen.

 

Johan Cruyff 20 fős kerete:

Ferran Corominas, Joan Verdú, Moises Hurtado (RCD Espanyol), Victor Valdés, Carles Puyol, Xavi Hernández, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Bojan Krkics (FC Barcelona),  Jordi Codina (Getafe), Bruno Saltor (Valencia), Fernando Navarro (FC Sevilla), Oscar Serrano (Racing Santander), Sergio García (Real Betis), Joan Capdevilla (Villareal), Francesc Fabregas (Arsenal), Oleguer Presas és Gabriel Garcia "Gabri" (Ajax FC)


A bejegyzés trackback címe:

https://barcavideo.blog.hu/api/trackback/id/tr711599321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása