Guardiola óhaja, miszerint legszívesebben a Bayern Münchennel találkozott volna, nem, de Txiki Begiristain kívánsága, hogy a Manchester Unitedet elkerülje a Blaugrana, megallgattatásra talált. Végül szintén egy erős gárda, az angol Arsenal lesz Xaviék ellenfele, mely akár a 2006-os finálé visszavágójaként is értelmezheti az összecsapást. Külön pikantériája lesz a meccseknek azáltal, hogy a Barca régóta körüludvarolt korábbi saját nevelésű játékosa, Cesc Fabregas visszalátogat a Camp Nouba, ráadásul Thierry Henry is korábbi sikereinek színhelyén vendégszerepel majd. Az első mérkőzést március 31-én (szerdán) Londonban, a visszavágót április 6-án (kedden) Barcelonában rendezik. A találkozókat a Digisport, valamint a tv2 élőben közvetíti.

Továbbjutás esetén a CSZKA Moszkva - Internazionale párharc győztese lenne az ellenfél, ráadásul a Blaugrana ez esetben is hazai pályán játszhatná majd a visszavágót, ez Txiki Begiristain szerint is mindenképpen jó hír.


A bejegyzés trackback címe:

https://barcavideo.blog.hu/api/trackback/id/tr491854192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása