Nem akármilyen elismerésben részesült a saját nevelésű csatár, az olasz Tuttosport magazin által évente meghirdetett szavazáson ugyanis a világ legjelentősebb futball szakírói szavazhattak a 2009-es esztendő legjobb 21 éven aluli játékosára.

Ezek alapján pedig az első helyen (nem túl nagy meglepetésre) az AC Milan ifjú támadója, Alexandre Pato végzett, őt követte a Fiorentina montenegrói reménysége, Sztevan Jovetics és Bojan Krkics. (A voksolásra jelölt 40 játékos között egyébként megtalálhattuk Koman Vladimir nevét is, aki a huszadik helyen végzett)

Fontos megjegyezni, hogy az idén eddig kevesebb játéklehetőséget kapó Krkicsnek bőven van még ideje elnyerni a díjat, hiszen még csak idén augusztusban töltötte be 19. életévét.

A díjat egyébként négy évvel ezelőtt Lionel Messi nyerte el, reméljük, Krkics is hasonlóan folytatja pályafutását, mint argentin csapattársa.


A bejegyzés trackback címe:

https://barcavideo.blog.hu/api/trackback/id/tr841597555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása